Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2012 14:02 - ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА АЗ ЖИВЕЯ И С ЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕТО
Автор: dimetria Категория: Други   
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.05.2012 16:45



imageТова ,което искам да споделя е много простичко и лесно изпълнимо.Достатъчно е да вярвате в себе си ,в природата, в доброто,което ви обгражда.

image
                            
Споделям го, защото същите тези знания можете да ги намерите срещу скъпо заплащане,забулени в тайствени думи,още по тайнствени термини  и  ритуали.Това е,за да е този, който ви ги предава,  загадъчен и недостижим и .....да се спечели възможно най много разбира се....
Е аз ви го подарявам това знание,като ви желая най- съкровенните ви мечти и желания,свързани с добруването на човешкият род да се сбъднат.

image
                                Ако искате денят ви да е ведър,да мислите чисто, и точно,да ви спори...Станете рано и посрещнете изгрева.Не всеки може да го прави всеки ден.Това са няколко минути...когато слънцето постепенно се показва на хоризонта,докато целият диск се оформи,спокойно може да гледате в него.
         
                   

image



Много е силна енергиатя юни ,юли и август,когато в нашите ширини е лято.Ако живеете в град и нямате възможнаост ,изберете си някакво място в близък парк или  от друга висока сграда.Според мен,колкото и да е привлекателен огромният мегаполис с всичките му възможности и удобства,живот без слънце....едва ли е най удачният начин да прекараме живота си.

image
При посрещането и изпращането на слънцето трябва да сте неподвижни,да разговаряте, с него като с човек,който стои срещу вас. Не е задължително на глас,даже по-добре е мислено.Непременно кажете най -съкровенните си желания за вас,за близките, си, за света като цяло.и не забравяйте да го помолите да ви помага целият ден и това,че и вие през деня в работата и действията си ще се ръководите от вселенските закони и няма да ги нарушавате с дума и дейстие.
image
Вечерта, когато слънцето залязва и започне постепенно слънчевият диск да се скрива зад хоризонта,пожелайте му да свети все така ярко и на хората от другата страна на земното кълбо,благодарете му за деня,за светлината,за всичко добро,което ви се е случило,пожелайте и на тези хора,които в момента виждат изгрева спорен ден.


    image                          
                               Трябва да се научите да се приемате като една микроскопична частица отimage вселената,но частица, която живее според нейните закони и с нищо не нарушава вселенският ритъм.Това е много важно,но много бързо се усвоява, поне аз го почувствах веднага.Слънцето помага за това.Понякога,но не винаги,когато слънчевият диск се скрива,ще видите ярка зелена светлина,която ви облива целите,и ще почувствате прилив на енергия.Слънцето ви благодари и ви изпраща поздрав
                      
image
Когато дискът се скрива,спокойно може да гледате в него.  Не зная, как ще посрещнете този мой постинг.Това си е лично ваша работа,още повече,че няма нищо тайствено в моят простичък разказ.Уверявам ви, че ако живеете по този начин, ще се почувствате изпълнени с добра енергия и ще работите с удвоени сили и възможности.


                          image       
                
Това е.
С обич!
Димка



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dimetria
Категория: Други
Прочетен: 435225
Постинги: 454
Коментари: 133
Гласове: 292
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031