Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2012 12:08 - ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА ЗАПОМНЕТЕ ТОЗИ ПОСТИНГ
Автор: dimetria Категория: Други   
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.05.2012 16:03


ЗАПОМНЕТЕ ТОЗИ ПОСТИНГ,РАЗКАЗВАМ ЗА ДВА СПАСЕНИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА,КОИТО СИ ВЗАИМОДЕЙСТВАТ ВЪВ ВРЕМЕТО В ИМЕТО  НА  ДОБРОТО!
                        image        
Пиша за детската церебрална парализа  защото е моето ежедневие.Тридесет и шест години се събуждам с мисълта, че пред мен има непреодолимо препятствие,с което с неимоверни усилия трябва да се боря..
                   image
Успявам ...колкото  е във възможностите на човешките ми сили, а също и на времето в което живея.Сега,като гледам клиповете,които споделям и c вас,виждам, че има  огромен напредък, но какво да правя, за някои процедури е безкрайно късно.

                     image
Така е и с инвитрото,което,когато ми беше времето не беше приложено все още.Съдба-ние сме продукт на времето в което живеем.
Когато дъщеря ми беше малка, имаше само тези масажи с  причиняване на болка,които  не виждам  в нито един клип.Помествам всичко което ми харесва,Ще се радвам,ако на моят имейл   
dimka50.1950@abv.bg      или като коментар,получа нещо,което и на вас е харесало,за да си помагаме взаимно.
Не всички работят с компютър.Бих помолила моите читатели,да споделят нещо с техни близки или приятели,които имат проблема ДЦП.Обръщам се отново към родители,които са оставили в домове децата си :"Приберете децата си и ги гледайте в  родните им домове обградени с обич и топли грижи".

image

Тези семейства,които нямат деца ,по каквито и да са причини-вземете си дете от дом ,осиновете си го и нека ви е утеха и радост във всеки следващ ден от живота ви.
Аз не оставих моето дете в дом. Когато разбрах,че не мога да имам друго дете,след десетгодишно безуспешно лекуване си осинових дете.                        
image

Когато порасна,реши, че иска да работи в чужбина - тръгнах след него да  му помогна.Разбрах,че тук   държавата полага грижи и за болните от ДЦП и на третата година доведохме и болното дете.Благодарение главно на здравото.
image
Така  съдбата ми се отблагодари за доброто което сторих.
Разказвам ви това отново,въпреки ,че в предни постове   го има записано,за да ви докажа,че в човешкият живот нищо не се случва"случайно" и доброто винаги,винаги е възнаградено.
Благодаря ви че прочетохте това.
Вярвам,че светът може да е по-добър,ако ние хората ставаме по -човечни.

image
                             
Запомнете този постинг,той е съдбовен.Това са два спасени човешки живота,които си взаимодействат с времето с добро и обич!!!!!!
Димка



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dimetria
Категория: Други
Прочетен: 436735
Постинги: 454
Коментари: 133
Гласове: 292
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930